Update cookies preferences

Wie zijn wij?

Go-Asia wordt gevormd en geleid door Robert Feddes en Sifa Silvana-Feddes. In 1999 zijn we getrouwd en hebben we ons in Nederland gevestigd en 5 jaar later hebben we Go-Asia opgericht! Al voordat we aan een eigen reisbureau dachten, hebben we samen veel gereisd door Azië. Wij genoten toen (en nog steeds) erg van onze reizen en contacten met de lokale bevolking. We hebben dikwijls tegen elkaar gezegd, dat het mooi zou zijn als hier meer mensen van kunnen genieten en het echte leven ervaren. Dit is de basis voor Go-Asia geworden. Bij Go-Asia kun je met je eigen chauffeur (wij noemen het liever een reisbegeleider of reisvriend) je dagplanning, bezienswaardigheden en tempo bepalen. Zo ervaar en beleef je het meeste van de mooie Aziatische landen. Hieronder meer info over onszelf.

Robert Feddes

Mijn naam is Robert Feddes (1969), samen met mijn vrouw Sifa medeoprichter van Go-Asia. Sinds de oprichting van Go-Asia in 2004, heb ik naast de werkzaamheden voor Go-Asia ook als werktuigbouwkundig ingenieur gewerkt. Door de goede resultaten van Go-Asia kon ik in 2012 fulltime verder gaan met Go-Asia en de organisatie voor reizen door Azië op me nemen, iets waar ook altijd mijn passie heeft gelegen. Ik prijs me erg gelukkig dat ik fulltime werkzaam mag zijn voor Go-Asia! Tijdens één van mijn vele reizen door Indonesië kwam ik in 1998 Sifa tegen en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Samen maakten we al snel plannen voor een eigen reisbureau voor Azië, waarbij onze gasten en lokale bevolking centraal staan en de rest is geschiedenis!

Sifa Silvana-Feddes

Mijn naam is Sifa Silvana-Feddes (1979) en geboren en getogen in Bandung, Indonesië. Doordat ik opgegroeid ben in Indonesië (Bandung) kan ik dankbaar gebruik maken van mijn lokale contacten, dwz dat deze contacten in Indonesië en Azië ons meehelpen met het organiseren en het zoeken naar leuke plekjes en bezienswaardigheden. Wij houden zelf contact met de hotels en lokale organisaties. Wij hebben voor bijv. voor Indonesië eigen chauffeurs en gidsen in dienst, welke we uiteraard persoonlijk kennen. In Bandung (Java, Indonesië) hebben we ook een lokaal kantoor. Dit was ook één van mijn vereisten voor het opstarten van Go-Asia, ons personeel en medewerkers op kantoor en buiten, zelf willen opleiden. Zo creëren wij voor onze medewerkers ter plaatste een vast inkomen, zodat dit voor hun een stabiel inkomen en leven inhoudt. Door het directe contact met Azië, hebben we ook kortere lijnen en kunnen we goedkoper werken. Ik ben er erg blij mee, dat we de reizen voor u mogen organiseren en op deze manier de lokale bevolking in Azië kunnen ondersteunen!

Wij organiseren ook reizen op maat naar Indonesië, dit doen we via onze website; www.dari-java.nl . Hiermee hanteren wij dezelfde aanpak als met Go-Asia; persoonlijk en de mooiste en onvergetelijke reizen voor onze gasten organiseren!