Update cookies preferences

Wie werken anders

1. Werkwijze

Go-Asia is een kleinschalig reisbureau met een eigen kantoor (aan huis) in Hengelo, Overijssel. We werken veelvuldig samen met lokale agenten en reisbureaus, welke het beste met u als gast voor hebben. Wij kennen onze chauffeurs en gidsen persoonlijk en zoeken voor onze gasten de chauffeur en/of een gids die het beste past. Onze chauffeurs en gidsen willen maar één ding; u het naar de zin maken!

 

Bij Go-Asia kiezen we ervoor om zoveel mogelijk zelf de contacten te onderhouden met de plaatselijke contacten te Azië. Hotelreserveringen, medewerkers, chauffeurs en gidsen (die we allen persoonlijk kennen), dus korte lijnen en bij ons is zeer veel mogelijk. Alles is zeer persoonlijk en lokaal. We komen al meer dan 15 jaar in Azië en kennen alle lokale bezienswaardigheden, hotels en excursies die we aanbieden. Ook krijgen we hulp en ideeën van onze lokale contacten uit Azië, zo blijven we iedere keer op de hoogte van de ontwikkelingen. Op deze manier biedt Go-Asia net dat beetje meer waar de grotere organisaties niet komen. Onze reizen zijn persoonlijker, avontuurlijker en lokaler.

 

Een reis met Go-Asia leert je het land en de gebruiken goed kennen, daarnaast zie je uiteraard alle kleinere en belangrijkste bezienswaardigheden. Onze chauffeurs weten van de “rondreis op maat en de filosofie hierachter” en zijn creatief onderweg, en gaan niet alleen maar van A naar B.

2. Rondreis op maat

Wij organiseren vanaf onze oprichting geen standaard reizen, maar reizen naar uw eigen wensen en ideeën. Elke rondreis die wij organiseren is uniek en mede door u bepaalt. Op onze website staan veel reizen beschreven, maar deze dienen meer als voorbeeld. Je kunt datgene wat je interesseert of leuk lijkt aan ons doorgeven, dan maken wij voor jou een reisvoorstel. Heb je wensen en ideeën die niet op onze website staan, mail of bel ons gerust! Samen met onze lokale contacten gaan we voor jou aan het werk om dit te realiseren.

 

3. Lokale bevolking

Door onze vele lokale contacten kun je ook overnachten bij lokale families, zo leer je het echte leven pas echt kennen! Ook kunnen we een kookles of taalcursus voor je organiseren. Je chauffeur of gids is creatief tijdens de rondreis en laat je spontaan de lokale bezienswaardigheden en gebruiken zien.

 

4.Wij bezoeken zelf de excursies en bezienswaardigheden

Alle excursies, bezienswaardigheden, hotels ter plaatse hebben we zelf bezocht en onderzocht. Mede door onze bezoeken en hulp van onze eigen lokale medewerkers en chauffeurs kunnen we u tijdens de rondreis de speciale plekjes laten zien waar de grote organisaties niet komen.